FIFA-TOURNAMENTS 2018

Na het succes van het eerste FIFA 18 toernooi in Apeldoorn krijgt dit in het kader van het WK in Rusland een vervolg.  Delicious Media, Vue Cinemas en Mediamarkt bundelen hun krachten om een grootschalig FIFA18 toernooi in Nederland te organiseren.

In 8 verschillende steden wordt er een toernooi opgezet voor 128 spelers in de lokale VUE cinema. Het gaat hierbij om een direct knock-out toernooi, waarbij de deelnemers vanaf de halve finale in de bioscoopzaal gespeeld wordt. Hier wordt duidelijk wie de beste FIFA-speler van de stad is. Deelnemers van deze toernooien maken kans op verschillende mooie prijzen die aangeboden worden door de leveranciers van de Mediamarkt en andere partners. Deelnemers die de halve finale bereiken worden tevens uitgenodigd voor het (extra) finale toernooi op 15 juli in Apeldoorn. Hier spelen alle halve finalisten van iedere stad tegen elkaar om uit te maken wie de winnaar wordt van het Fifa 18 City Tournament 2018! 

De speelsteden en data zijn als volgt:

Het startsein voor de eerste wedstrijden van ieder toernooi is om 18:00 uur. Vanaf 17:30 uur dien je aanwezig te zijn om je inschrijving compleet te maken.

Finale-toernooi

Deelnemers die de halve finale bereiken in de verschillende speelsteden worden tevens uitgenodigd voor het grote Finale-toernooi op 15 juli. Hier wordt door de beste 32 spelers uitgemaakt wie de beste FIFA City Tournament speler van Nederland is. De winnaar van dit toernooi gaat met een extra toffe prijs naar huis! Tijdens dit finale-toernooi wordt de finale van het WK in Rusland ook uitgezonden op groot scherm.

Deelnemen

Wil jij deelnemen aan een toernooi in 1 van de speelsteden? Schaf dan je ticket aan op www.fifa-tournaments.eu. Let hierbij wel op dat je een ticket aanschaft voor de juiste speelstad! Geef bij je deelname tevens aan wat je favoriete land is waarmee je deel gaat nemen.

This tournament is not affiliated with the EA SPORTS FIFA 18 Global Series or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensor(s).

Next Event Location | 19 mei in Apeldoorn

 • Nieuwstraat 381
  7311 BR
  Apeldoorn

 • apeldoorn@vuecinemas.nl

 • 055-5760434

 • Date

  19 mei 2018

 • Time

  18:00 – 23:30

Mail ons